Uff, barovka Anja dviguje temperaturo s fotkami, ki si jih želite videti!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Objavila je seksi posnetke v stilu lepotic iz osemdesetih ...
Oglej si celoten članek

Anja Kepic, tekmovalka zadnje sezone resničnostnega šova Bar na Planet TV, je svoje Instagram oboževalce ponovno razveselila s precej vročimi fotografijami, ki jih je posnela v fotografskem studiu. Z izbiro oblačil, ličil in pričeske pa se je tokrat odločila za videz "seks bomb" iz osemdesetih in devetdesetih let, katerih najvidnejša predstavnica je bila takrat Pamela Anderson.

Anja je že večkrat povedala, da si želi nadaljevati s kariero fotomodela in očitno ji to odlično uspeva. "S snemanji in fotografiranji imam izkušnje že od prej, mi pa služba v zadnjem času ne dovoljuje, da bi se s tem pogosteje ukvarjala, saj cele dneve delam," je povedala decembra in razkrila, kako na vroče posnetke gleda njen fant: "Moj fant mi verjame in mi zaupa. Nič ni imel proti. Rekel je, da sem super in zakon in da se vidi, da nisem gola.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:51 28. Julij 2019.

    plačana reklama, slik pa nikjer

  • 11:06 28. Julij 2019.

    tipični pisunski prispevek

  • 10:20 28. Julij 2019.

    Polno neveljavnih povezav, Ana? Kje so slike? Kaj naj zdaj ustvarim račun na instagramu samo zato, da bi videl slike? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.