Uff, božične fotke Kristine mandarine niso za tiste s šibkim srcem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Povsem spremenjena prodajalka postala seks simbol.
Oglej si celoten članek

Najbolj slavna prodajalka na Balkanu, Kristina Penava oziroma Kristina mandarina, je lansko leto na stojnici z mandarinami v okolici Zagraba povzročila pravo evforijo. Ljudje so po mandarine k njej prihajali celo z organiziranimi avtobusnimi prevozi. 

Kristina je svojo priljubljenost dobro unovčila. Oboževalci so jo lahko spoznavali po hrvaških klubih in lokalih, postala je znana spletna vplivnica in model, letos pa je sodelovala v hrvaški različici resničnostnega šova Kmetija, Farma. 

Prsata lepotica je podlegla tudi številnim plastičnim operacijam, na Instagramu pa z atraktivnimi fotografijami večkrat razveseli svoje oboževalce. V duhu veselega decembra se je tokrat prelevila v zapeljivo gospo Božičko. Vam je všeč? 

Foto: Instagram Kristina Mandarina

Foto: Instagram Kristina Mandarina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:01 17. December 2020.

    predno je postala mandarina je bila lepša, zdaj je grda

  • 15:20 16. December 2020.

    @romy? Mavrična romy ... imaš ti rada cure?, da take pišeš?

  • 14:54 16. December 2020.

    Kakšno vprašanje,če nam je všeč...NORMALNO.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.