Uff, če to ni najmanjši bikini na svetu!?

Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae Foto: Profimedia Khloe Terae
Brrr, vas zebe? Naj vas pogrejejo fotografije oblin manekenke Khloe Terae, ki jih objemajo le drobne bikini kopalke ...
Oglej si celoten članek

26-letna Kanadčanka Khloe Terae je svoje obline v miniaturnem oranžnem bikiniju na ogled postavila na plaži v vročem Miamiju, družbo pa ji delala prav tako mična prijateljica. Če se sprašujete, kdo je Khloe, vam po teh vročih in mokrih fotografijah zagotovo ne bo tako hitro ušla iz spomina!

Khloe je sicer stalnica v revijah za moške, saj se je že večkrat pojavila v znanih revijah, kot so Playboy, Maxim in Sports Illustrated. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 11:34 15. December 2019.

    Dejte no prbijat....od picke pa do obraza je vse polno silikona...

  • 21:44 14. December 2019.

    Toooooooo!Jebi ti politiko.Počitnice dame in gospodje.To je razgled .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.