Uff, DiCapriu se je moralo hudo stožiti po bivši, ko je videl te fotografije

Foto: Profimedia Nina Agdal Foto: Profimedia Nina Agdal Foto: Profimedia Nina Agdal Foto: Profimedia Nina Agdal Foto: Profimedia Nina Agdal Foto: Profimedia Nina Agdal
Nina Agdal je razkazovala svoje seksi telo v Miamiju
Oglej si celoten članek

Danska manekenka in nekdanje dekle Leonarda DiCapria, Nina Agdal, je na plaži v Miamiju pozirala v bikiniju in obleki s tropskim vzorcem. 30-letni supermodel, ki trenutno hodi z boksarjem Loganom Paulom buri duhove moške domišljije in prav zanimivo bi bilo videti odziv Leonarda DiCapria ob pogledu na brhko telo nekdanjega dekleta.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:03 30. Oktober 2022.

    Ima že kakšno drugo na lagerju !

  • 11:24 30. Oktober 2022.

    Sama kost in koža, poleti v Portorožu vidiš 1000 boljših...

  • 09:04 30. Oktober 2022.

    še opazil je ni,ko enkrat žensko bolje spoznaš,pogruntaš da je daleč od lepote

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.