Uff, gotovo se tolče po glavi, da jo je pustil zaradi mlajše!

Skoraj štiridesetletna ameriška resničnostna zvezdnica je precej bolj vroč zadetek od veliko mlajše ljubimke njenega bivšega.
Oglej si celoten članek

So te vroče fotografije udarec za bivšega, ki ji je "ušel" z mlajšo? Kourtney Kardashian je pri skoraj štiridesetih videti noro seksi, svoje obline pa brez zadržkov razkazuje v mini bikinkah. Njenemu nekdanjemu fantu, štirinajst let mlajšemu Younesu Bendjima, se gotovo kolca, verjetno pa se tudi tepe po glavi, da si je privoščil "avanturo" s kolegico, ki je sicer skoraj dve desetletji mlajša od Kourtney, vendar niti za polovico tako seksi. Nič čudnega, da jo tudi bivši partner Scott Disick, s katerim je bila v zvezi 10 let in imata tri skupne otroke, nikakor ne more pozabiti. 

Foto: Profimedia Younes Bendjima

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:44 28. Avgust 2018.

    Važna je vsebina ne pa izgled. Zagotovo je ni pustil zaradi izgleda....

  • 13:03 28. Avgust 2018.

    pri 40 je od uzuni še nekak.. + lepotni posegi.. ... notr pa najbrž že prestaro za potomce

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.