Kakšne besede so letele na Tino Gaber in to od ene vidnejših državljank!

Foto: Profimedia Tina Gaber in Robert Golob.
Foto: Profimedia Tina Gaber in Robert Golob.
Kako lepo ...
Oglej si celoten članek

Tina Gaber je znana po tem, da se zavzema za pravice šibkejših, pa naj gre za pravice ljudi ali živali. Tako je prejšnji teden podprla trenutno eno najbolj vidnejših iniciativ, ki jo je začel Inštitut 8. marec. Z njo so tako uspešni, da jih je podprl celo hollywoodski igralec. Mark Ruffalo je po koncu letošnje podelitve oskarjev na svojih družbenih omrežjih podprl njihovo evropsko kampanjo Moj glas, moja izbira (My voice, my choice). S kampanjo za varen in dostopen splav po Evropi, ki jo vodi Nika Kovač, želijo zagotoviti, da se lahko vsak svobodno odloča o svojem telesu.

Prejšnji teden pa sta kampanjo podprla tudi Tina Gaber in njen partner, premier Robert Golob. Nika je Tini ob tej potezi na družbenih omrežjih namenila prelepe besede. "Tina, energičen človek, ki si želi spreminjati svet in verjame v dobro. Vedno znova si upa sanjati. Kljub vsemu slabemu, ki je vrženo vanjo, še naprej vztraja. Trudi se spreminjati svet. Je še en dokaz, da je pomembno, da vedno znova utišamo šume okoli sebe in vidimo človeka. Tina Saber, srce" je zapisala Nika. Tina pa se ji je zahvalila s komentarjem: "Draga, rada te imam." 

Foto: Instagram Tina Gaber

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 40

  • 21:42 29. April 2024.

    V celotnem članku manjka dodaten stavek.....ki ga je V.Godina napisala..... da bi bilo za Tino najbolje, če želi svojemu partnerju …

  • 19:42 29. April 2024.

    tale portal je čisto odlagališče odpadkov ... pa sej niti novinarjai upraljvaci tega sranja ne berejo, kaj šele lastniki ... …

  • 19:32 29. April 2024.

    Aja, seveda, le kam bomo z vsemi migranti, če bomo imeli svoje otroke???? Ja, to pa res ne gre....Nika že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.