Uff, le kam je Kelsie zlezel tale pesek!?

Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby Foto: Profimedia Kelsie Jean Smeby
Tako vroča, da se še pesek lepi nanjo …
Oglej si celoten članek

Manekenka Kelsie Jean Smeby je odlična mešanica severnjaške lepote in italijanskega temperamenta, njene korenine namreč segajo tako na Norveško kot v Italijo. Vroča temnolaska, ki se je v Ameriko preselila ob polnoletnosti in hitro zaslovela kot svetovni model, pojavila se je namreč tako v francoski reviji Maxim  kot tudi v številnih oglasih za modnega giganta Guess, je v novo leto skočila v Mehiškem Tulumu.

Na plaži je v mini belih bikinkah pokazala svoje pregrešne mokre obline, na katere se je lepil vroč pesek. A preden si ogledate galerijo in obrišete sline, vam moramo žal povedati, da je Kelsie med vročim poziranjem poskrbela tudi za to, da njenega postavnega izbranca ne bi opeklo sonce. Le kdo bi se lahko uprl njeni pozornim dotikom?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.