Tina Maze v porodniški uživa na polno

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Naša virtuozinja na belih strminah danes uživa povsem drugačno življenje.
Oglej si celoten članek

Tina Maze je tudi po porodu svoje prvorojenke Anouk, ki jo je povila februarja, videti v odlični formi. Na Intagramu pogosto objavi dih jemajoče fotografije, iz katerih je razvidno, da najraje uživa v naravi.

Šport Mazejeva izgubila dolgoletnega partnerja

Po njenih objavah sodeč, pa je Tina tudi med porodniško izjemno aktivna. Pogosto se namreč udeležuje dogodkov svojih sponzorjev, prosti čas, ki ga verjetno ni veliko, pa očitno rada uživa na prostem. Med drugim je objavila tudi rajsko fotografijo s slapom Peričnik, iz katere pa ni povsem razvidno, ali je to res ona. Če je, kapo dol za sanjsko poporodno postavo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:24 24. Julij 2018.

    Zanima me kdo ji plačuje porodniško

  • 20:27 23. Julij 2018.

    Pri Peričniku ni ona,ker ma baba na sliki preveč celulita,če je pa Tina,ga ma pa še u glav in to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.