Uff, z njo se tolaži po razhodu s Kim Kardashian

Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu Foto: Profimedia Juliana Nalu
Ni mu hudega ...
Oglej si celoten članek

Raje kot s čokolado ali alkoholom, se Kanye West tudi po uradnem razhodu s Kim Kardashian tolaži z lepimi dekleti. Že kar nekaj se jih je zvrstilo, odkar je Kim lansko leto vložila ločitvene papirje. Trenutno se videva z lepo 24-letno brazilsko manekenko Juliano Nalú in prav ona naj bi bila povod, da je končno pripravljen zaključiti z ločitvenim postopkom. 

Naj spomnimo, da je Kim še za letošnje valentinovo poslal tovornjak vrtnic in s tem dal znak, da nad njunim zakonom ne bo obupal, čeprav je bila Kim takrat v zvezi s komikom Petom Davidsonom. Očitno pa je Juliana tista, ob kateri se je premislil in videl, da ljubezensko srečo lahko najde tudi drugje? 

No, že njena pojava je vsekakor več kot prepričljiva. Kako je pozirala za luksuzno znamko kopalk in pokazala skoraj vse svoje čare, preverite v galeriji ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:48 24. Oktober 2022.

    sigurno je vse v njegovi simpatičnsoti in lepoti in ne v njegovi denarnici :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.