Uff, Zala Djuric, kakšno telo!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zala ima cel paket ...
Oglej si celoten članek

Igralka, pevka in pesnica Zala Djuric je svoje oboževalce razveselila z vročo poletno fotografijo, ki jo je objavila na Instagramu in pripisala: "Imejte mirno, divje in dolgo poletje." Temnolaska je na fotografiji razkrila svoje popolno telo, ki je z nekaj kilogrami na pravih mestih postalo prav vredno vsakega greha. Izzivalni dekolte, raven trebušček in dolge noge pa je z belimi kopalkami le še poudarila.

A Zala seveda ni edina lepotica v družini. Prejšnji teden se je namreč na Instagramu pohvalila s fotografijo svoje mlajše sestrice Ele, ki je praznovala valeto. Od koga sta dekleti podedovali lepotni gen, pa seveda sploh ni vprašanje, saj je njuna mama, igralka Tanja Ribič tudi pri petdesetih videti naravnost fantastično. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 00:32 7. Julij 2019.

    Fuuuujjjj kakšno telo ?? Bosna city - spredi dila ,zadi ploh. Zala smotana k zajla, A njena poezija ? Podn …

  • 06:38 4. Julij 2019.

    Truplo,ki deluje,kot reklama za kremiranje na Žalah?Iz tele suhe nitke bi blo pepela za eno tamalo epruvetko!Drugač je pa zgleda …

  • 21:36 18. Junij 2019.

    Lepa kot Djuro, smešna kot Tanja ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.