Ugibanja, kaj je z Mirelinim ljubezenskim življenjem, je konec

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Resničnostna zvezdnica opravljivcem zavezala jezike …
Oglej si celoten članek

Zmagovalka resničnostnega šova Big Brother in tekmovalka srbskega šova Parovi Mirela Lapanović  je glede svojega ljubezenskega življenja zelo skrivnostna, čeprav o drugih osebnih stvareh, kot so lepotne operacije in življenjske tragedije, govori povsem odkrito. Znano je, da je že nekaj časa srečna v objemu francoskega poslovneža Richarda, s katerim pa sta v obdobju korone mogla čez težko preizkušnjo. Zaradi pandemije sta bila namreč kar nekaj časa ločena.

"Ravno je odpotoval iz poslovnih razlogov, ko so razglasili pandemijo. Ne more iz države, ker so letala prizemljena. Se pa vsak dan slišiva. Izredne razmere sicer niso vplivale na najin odnos, saj nisem v zvezi s človekom, ki dela v pekarni, ampak s poslovnežem, ki potuje po celem svetu. Po letu dni skupnega življenja imava veliko zaupanja in v najinih letih je to zelo pomembno, ker sta zaupanje in spoštovanje ključ do sreče. Ne prepirava se, le včasih imava različna mnenja, a Rich je moški, ki me vedno znova preseneti. Je prvi moški, ki ga ne moti, če jaz vztrajam pri svojem, saj najina nesoglasja trajajo le nekaj minut,“ je v začetku maja zaupala Mirela, ki je razdalja očitno ni ohladila, saj je te dni na Instagramu po dolgem času objavila fotografijo s svojim Richardom in zapisala: "Blagoslovljena, ker te imam. Hvala ti." S tem je zavezala vse zlobne jezike, ki so ugibali, ali sta golobčka sploh še skupaj. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:37 29. Avgust 2020.

    Večja si razvalina na vznotraj več maske navzven potrebuješ da to prekriješ .

  • 08:54 29. Avgust 2020.

    Ja,edino on se že nekaj mesecev izgovarja na korono,da ji ni v bližini.....

  • ode
    08:37 29. Avgust 2020.

    Če vidiš babo s takim gobcem, potem naj bi imela enak tudi twat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.