Ugledna Slovenka pokazala, kako se je znebila ogromnih prsi

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Znebila se je več kot kilograma prsi …
Oglej si celoten članek

Pika Zrim, urednica portala Citylife.si, ki trenutno nastopa tudi v resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV, je v zadnji oddaji odkrito spregovorila o plastični operaciji, ki ji je življenje spremenila na bolje. Pika se je namreč odločila za zmanjšanje prsi, saj so se ji prsi v času menopavze povečale iz košarice D na košarico F, zaradi česar jo je bolel vrat, trpela je za glavoboli, težko je opravljala vsakodnevne obveznosti in se športno udejstvovala. 

Zaradi vsega naštetega se je odločila za zmanjšanje obsega svojih ogromnih prsi, in sicer na košarico C. Čeprav jo je bilo operacije zaradi narkoze malce strah, je danes z rezultatom presrečna, tudi zaradi tega, ker sedaj lažje izbere modne kose, ki ji lepo stojijo. 

Foto: Planet TV Pika Zrim

Pika namreč ni le uspešna podjetnica in urednica, temveč tudi prava modna ikona, ki ji na Instagramu sledi več kot 10 tisoč sledilcev. A čeprav je vedno brezhibno in domiselno urejena, pa je njeno pravo bogastvo njena družina in trije vnuki, ki se jim aktivno posveča. Z vnukom se celo uči driftanja s kolesom, zato vsekakor velja za eno bolj modernih babic. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:58 6. November 2021.

    Pa kakšna uspešna ženska, navadna sponzuraša kot vse tam notri. Naj povejo kako so prišle do tega, da so razširile …

  • 12:39 20. Oktober 2021.

    Pa so tetke željne pozornosti dobile svojo oddajo! Zdaj pa se ven mečejo in tekmujejo med sabo, katera bo sproducirala …

  • 08:49 20. Oktober 2021.

    Samo še gate Dalaj Lame si nadene pa takoj na modno pisto Džurićeve tastare

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.