Ugotovite, ali je vaš partner princ ali žaba

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S pomočjo zanimive delavnice spoznajte sebe in svoje potencialne partnerje. Naučili se boste, kako prepoznati lastnosti nekega človeka in ugotoviti, kako se ujemate z njim.
Oglej si celoten članek

Zanimiva delavnica Kako ugotoviš, ali je tvoj potencialni partner "princ" ali "žaba"? vam bo pomagala ugotoviti, kakšen partner je pravi za vas. Pustolovščina v treh korakih se bo začela v četrtek, ob 18. uri, na Tržaški 332B.

Delavnica je razdeljena na tri dele:

  • Prvi korak: S šestimi čutili zaznavamo, ali je nekdo "princ" ali "žaba"
  • Drugi korak: Individualni posvet: Odkrij, kateri tvoj osebni program te dela "princa" ali "žabo" in kako se znebiš "žabe" za vedno
  • Tretji korak: Energetska numerološka delavnica: Kako ugotovim, ali se ujemava s potencialnim partnerjem?

Celoten program bo trajal od 4 do 5 ur, stane 60 evrov, prijavite pa se z sms-sporočilom na telefonsko številko 040 590 131.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.