Ugrabitev Emme Watson preprečil taksist

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dva nepridiprava sta načrtovala ugrabitev igralke Emme Watson.
Oglej si celoten članek

Dva zaposlena pri filmskem studiu Shepperton Studios naj bi načrtovala ugrabitev igralke Emme Watson, ki v Londonu snema film Lepotica in zver.

To je slišal taksist, ki je nepridiprava, ki sta govorila v tujem jeziku in zato menila, da ju voznik ne razume, prevažal po Londonu. Taksist je o njuni nameri takoj obvestil svoje nadrejene, ki so informacijo posredovali naprej.

Na prizorišču snemanja so takoj poostrili varovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • Dobra stran zaposlenih migrantov :)

  • 16:51 22. Julij 2015.

    Jaz sem slišal, da nameravajo teroristi škodovati Obami. Predlagam, da se varnost poostri. barbika je varen, ker ga ne poznajo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.