Ujel zaželeno zvezdnico

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Taylor Swift si je našla blondinca.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Taylor Swift Taylor Swift je na pevca Harryja Stylesa očitno že pozabila. Lepotička naj bi se namreč zagledala v deskarja na valovih Johna Johna Florenca, znanega pod vzdevkom JJ. Blondinca s Havajev je spoznala novembra, ko je bila v Avstraliji na počitnicah. Pevki se je s svojo zabavnostjo takoj prikupil, a njene misli so se takrat še vedno vrtele okoli Harryja.

"JJ-ja je poklicala takoj, ko sta se s Harryjem razšla, in ga povabila na zmenek," pravi vir, ki tudi trdi, da je John John zvezo s pevko že potrdil.

Držimo pesti, da bo ta ljubezen trajala dlje, kot so njene zveze z Jakom Gyllenhaalom, Taylorjem Lautnerjem, Joejem Jonasom ali Johnom Mayerjem.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.