Ujela ga je natakarica

Foto: Žurnal24 Štiriintridesetletna letna Daniela je postala Lady Kingsley.
Sir Ben Kingsley se je na skrivaj poročil. Na poroki je bilo le dvanajst svatov.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec Ben Kingley se je v ponedeljek sprehodil do oltarja, kjer ga je v belem čakala njegova brazilska natakarica, ki jo je spoznal pred 18 meseci.

Poroka je bila v zares majhnem krogu, saj je bilo povabljenih le dvanajst svatov. Svojo novo soprogo Danielo Barbosa de Carneiro je spoznal prek skupnih prijateljev. Zaljubljeni zvezdnik o svoji ljubezni govori le v presežkih. "Zelo sva srečna. Daniela je kot mitološka princesa. Premika se elegantno kot ocean. Je zelo ponosna in samozavestna, zato jo obožujem," pravi Kingsley.

Triinšestdesetletni letni oskarjevec, ki je svojo tretjo zaobljubo praznoval kar doma, je povedal, da za medene tedne za zdaj nima časa. V Kanadi namreč snema komedijo z Mikom Myersom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.