Ujeli, kako se je princu Williamu "odpeljalo“!

Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william Foto: Profimedia princ william
Nič kaj kraljevsko. William se je v javnosti "spozabil“.
Oglej si celoten članek

Britanski vojvoda William je velik podpornik nogometnega moštva Aston Villa. Ko se je njegov klub po treh letih spet uvrstil v premier ligo, se je Willu na tribuni odpeljalo. Bodi kralj Velike Britanije je skakal, se od veselja pačil in objemal ljudi, ki so stali okoli njega.
Nič kaj kraljevsko, a zelo simpatično, kajne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:43 1. December 2019.

    .....odpeljalo se mi je??...hja, če ni "ukalupiran" kot večina "svetih" Slovencev,....se mu pač "odpelje" kajne?...

  • 08:05 19. Junij 2019.

    mislim da je novinarsko pisanje vecja sramota od prikazanega dogodka !

  • 14:45 28. Maj 2019.

    A ljudje s modro krvjo se ne bi smeli veselit zmage. Naslov tak, da sem mislil, da se je bodoči …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.