Ujeli smo nosečo kandidatko Ljubezni po domače!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kljub nosečnosti se je zaradi dela odselila na drug konec Slovenije …
Oglej si celoten članek

21-letna Ksenija Jan, ki se je v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Mihe Božiča, je že prejšnji teden priznala, da je v veselem pričakovanju, konec tedna pa smo jo ujeli v Portorožu. A ne na počitnicah!

Mladenka se je namreč kljub nosečnosti odločila, da si bo čez poletje kruh služila v enem od prestižnejših portoroških hotelov. Na drug konec Slovenije, živi namreč v Lukovici, pa se je odpravila brez zaročenca. Med prostimi urami smo jo v družbi prijateljev tako ujeli na glavni portoroški plaži.

Očitno je mladenka po polomiji z Miho le našla srečo v ljubezni.

Foto: Žurnal24 Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:16 11. Junij 2019.

    Bodoča mati samohranilka. :)

  • 07:56 11. Junij 2019.

    Kaki skis haha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.