Ujeta med poljubljanjem

Foto: Žurnal24 Čeprav se je šušljalo, da Brad Jen še vedno ljubi, te dni z Angelino Jolie načrt
Veliko je takih, ki si želijo, da bi eden najlepših hollywoodskih parov obudil svojo ljubezen. Bradov nekdanji varnostnik Bill je razkril, da to ni povsem nemogoče.
Oglej si celoten članek

Tabloidnemu tedniku InTouch je nekdanji varnostnik Brada Pitta razkril, da sta se nekdanja zakonca Aniston-Pitt poljubljala, objemala in zabavala.  "Delovala sta zaljubljeno in strastno," je bil zgovoren varnostnik.

Jennifer in Brad naj bi prepovedano srečanje organizirala že trikrat, dvakrat v Los Angelesu in enkrat v New Yorku. Nedavno pa naj bi si delila strasten poljub in to naj bi, vsaj tako je prepričan Bill, nekdanja zakonca še bolj zbližalo.

Na enem izmed srečanj, ki naj bi se zgodilo na začetku decembra, je Brad skočil na sopotnikov sedež Jenniferinega bentleyja. Zaradi vsiljivih paparacev sta zmenek hitro končala in se odpravila vsak v svojo smer.

"Vem, da jo še vedno ljubi," je dejal varnostnik, ki verjame, da bosta Brad in Jennifer obudila staro ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.