Ujeta na zadnjih sedežih

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jennifer Lopez in Marc Anthony sta sprožila govorice o vnovični združitvi, ko so ju ujeli skupaj v ameriškem letovišču Hampton.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez in Marc Anthony sta sprožila plaz ugibanj, ko so ju fotografi ujeli na zadnjih sedežih rdečega mustanga v ameriškem letovišču Hampton.

Par, ki se je razšel pred manj kot enim mesecem, naj bi se v Hamptonu srečal zato, da je Marc preživel nekaj kakovostnega časa skupaj z dvojčkoma Maxom in Emmo. "Namen je bil, da preživi nekaj časa s svojima otrokoma. Imeli so se zelo lepo," je za ameriški tabloid sporočil Marcov tiskovni predstavnik.

Dvoumno odgovarja tudi Jennifer. V nedavnem intervjuju je povedala: "Marc bo vedno imel poseben prostor v mojem srcu." Če že ne v ljubezni, pa bosta Marc in Jen zagotovo partnerja pri skupnem projektu, TV šovu, ki ga bodo začeli snemati jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.