Ujeta v javnosti: Je to novo dekle sanjskega Blaža?

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Ujeta na dogodku.
Oglej si celoten članek

Sanjski moški Blaž Kričej Režek se je na modnem dogodku v ljubljanskem Emporiumu pojavil v družbi mične temnolaske. Je dolgonoga lepotica njegova nova izbranka? Blaž je pred dnevi na Instagramu sicer objavil fotografijo s temnolasim dekletom, a je njuna obraza prekril z emotikoni petelina in medvedka.

Nedavno pa je voditeljici Lei Mederal v oddaji Potep z Leo razkril, da ni več samski, a kaj več ni želel dodati. Povedal je le, da je njegova izbranka naravna lepotica, visoka in da z veseljem poskusi aktivnosti, ki so Blažu blizu. Gre za isto dekle, tudi Blaževa tokratna spremljevalka je bila namreč visoka lepotica, ali gre le za prijateljico?

Foto: Zurnal24 foto Blaž Kričej Režek

Vsem pa je jasno, da sta s televizijsko izbranko Kristino povsem zaključila.Kaj so bili Blaževi razlogi, da sta se odločila za ločene poti, preverite TUKAJ, kaj je o tem povedal Kristina pa TUKAJ.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:37 7. April 2023.

    Okusa za punce pa res nima. Tale ni kaka lepotica, sexy pa še manj.

  • 11:34 7. April 2023.

    Ni njegova. Jaz sem mu jo posodil , ker vem da je za punce neškodljiv. Raje ima fantovsko družbo.

  • 08:27 7. April 2023.

    Frača... samo za nategnit....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.