Ujeta v objektiv retrospektive

Foto: Žurnal24 Liam in Noel Gallagher - največji fotografski izziv Jill Furmanovsky.
V Londonu bodo odprli razstavo fotografij skupine Oasis, ki sega vse od njihovih začetkov pa do danes.
Oglej si celoten članek

Uradna fotografinja bratov Gallagher in skupine Oasis Jill Furmanovsky je svojo prvo razstavo (Was There Then) o skupini predstavila leta 1997 - po treh letih druženja in potovanj z omenjeno brit pop skupino. Po več kot desetih letih delovanja, v okviru fotografskega združenja Rockarchive.com, bo Jill Furmanovsky letos jeseni ponovno razstavljala v isti galeriji na londonski Carnaby Street. Tokrat bo naslov razstave Was There Then Again - vsebovala pa bo fotografije, ki jih je s skupino posnela v zadnjih desetih letih.

Jill je Oasis opisala kot sanje vsakega rock fotografa in dodala, da je bil največji izziv fotografirati Liama in Noela, ker sta brata in popolnoma različni osebnosti - njun odnos pa je nenehna bitka polna čustev in napetosti.

Fotografinja Jill Furmanovsky se lahko pohvali, da je že sodelovala z imeni kot so The Clash, Bob Dylan in The Who.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.