Ukinili Ninino oddajo na RTV Slovenija

Foto: Žiga Culiberg/RTVS
Foto: Žiga Culiberg/RTVS
To so nam odgovorili iz nacionalne televizije.
Oglej si celoten članek

Nina Osenar je še letošnjo pomlad na RTV Slovenija vodila pogovorno oddajo Zaljubljeni v življenje. Včeraj smo poročali, da Nina v mesecu maju pričakuje prvega otroka in zato nas je zanimalo, kdo bo prevzel njeno voditeljsko mesto.

Z RTV Slovenija so nam odgovorili: "Oddaja Zaljubljeni v življenje je temeljila na voditeljici Nini Osenar, zato oddaje ne bo več na sporedu."

Izgubili sponzorje?

Službo za odnose z javnostmi smo zaprosili za dodatna pojasnila in jih vprašali, ali so se za to odločili, potem ko so izvedeli, da Nina pričakuje otroka ali če so se morebiti z Nino razšli že prej. Odgovorili so nam: "Oddaja je vezana na voditeljico, torej Nino Osenar, in na morebitna sponzorska sredstva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:17 16. December 2016.

    če je to kaka odaja bila....nič od nič,ukinit nino in rtv,čimprej ker je nula

  • 19:25 16. December 2016.

    rtv sploh ne rabimo

  • 15:33 16. December 2016.

    Še unga bebca Emeršiča ukinite in njegovo oddajo Vse je mogoče,ki je na nivoju šole za posebne potrebe?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.