Ukradeno kuhinjo našel na eBayu

Foto: Žurnal24 Brooksova kuhinja je vredna skoraj 9 tisoč evorv.
Ko se je Tristan Brooks s svojih dvodnevnih počitnic vrnil domov, ni pričakoval, da je ostal brez povsem nove kuhinje.
Oglej si celoten članek

Roparji so mu namreč ukradli vse, od obročkov za zavese do 800 evrov vrednega hladilnika, policija pa žal za tatovi ni imela sledi. "Ukradli so vse, kar so lahko," je bil zaprepaden Brookes. "Deset let sem varčeval, da sem prenovil hišo."

30-letni Tristan je nato sedel za računalnik in z nekaj kliki na miško zasledil, da njegovo kuhinjo prodajajo na spletni strani eBay. "Vpisal sem se in kar naenkrat sem strmel v ekran in gledal v moj hladilnik. Prodajal ga je nekdo iz Bridgenda, 50 kilometrov oddaljenega mesta."

Kot interesantni kupec je nato obiskal roparja in pri njem našel svojo ukradeno lastnino. Dejal mu je, da mora preveriti, ali je hladilnik pravšnjih mer in se odpravil domov, kjer je poklical policijo. Rešila ga je serijska številka, ki jo je imel shranjeno, saj je le tako lahko nemudoma odnesel vse in z originalnimi deli ponovno postavil svojo kuhinjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.