Ukradla je vžigalnik

Foto: Žurnal24 Britney je po telefonskih pogovorih k sebi domov povabila paparaca in naj bi si
Britney spet preseneča. Tokrat je "pozabila" plačati za vžigalnik in Paris Hilton zagrozila z objavo obremenjujočega posnetka.
Oglej si celoten članek
Britney Spears svet vsak dan preseneča s svojim vedenjem. Tokrat je ukradla vžigalnik, vreden nekaj manj kot dolar in pol, kar je povedala tudi fotografom, ki so ji sledili. Lastnik bencinske črpalke je potrdil, da je Britney ukradla majhen moder vžigalnik, in izrazil upanje, da bo ob prihodnjem obisku poravnala račun.

A Britney ne bo treba poravnati računa, saj je vžigalnik plačal eden od fotografov, ki so jo tisti dan spremljali. "Lastnik sprva ni želel mojega denarja. Povedal sem mu, da sploh ni problem. Čutil sem, da moram to narediti," je še dejal.

Težave s Paris
Britney nima težav samo z lastniki bencinskih črpalk, ampak tudi s svojo (nekdanjo) prijateljico Paris Hilton. Pevka je nezadovoljna z odnosom, ki ga ima hotelska dedinja do nje. Pisno ji je zagrozila z objavo videoposnetka, na katerem je Paris v kočljivem položaju z neznanko. Paris naj novica ne bi vznemirila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.