Ukradli njene gole fotografije

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Heker je izkoristil šibko točko spletnega shranjevanje dokumentov in fotografij in se dokopal do golih fotografij igralke Jennifer Lawrence.
Oglej si celoten članek

Fotografije so na spletu zaorkožile včeraj. Na njih pomanjkljivo oblečene ali gole zvezdnice v zapeljivih pozah gledajo v objektiv. Heker trdi, da ima na desetine golih fotografij Jennifer Lawrence in tudi videoposnetke. Do njih naj bi se dokopal zahvaljujoč Applovemu iCloud sistemu za shranjevanje, ki naj bi imel šibko točko. 

Jennifer Lawrence je prek svojega tiskovnega predstavnika potrdila, da je na fotografijah ona. "Gre za grobo kršitev zasebnosti. Obvestili smo oblasti in bomo tožili vsakogar, ki bo objavil ukradene fotografije Jennifer Lawrence," je sporočil njen tiskovni predstavnik. 

Poleg Jennifer naj bi v napačne roke prišle tudi gole fotografije Kate Upton, Kim Kardashian, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanne, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Kaley Cuoco, Hillary Duff, Care Delevingne, Ariane Grande, Kirsten Dunst, Hope Solo, Krysten Ritter, Yvonne Strahovski in Terese Palmer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.