Ukrajinke bojkotirajo seks z Rusi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ukrajinke se proti sovražniku bojujejo z vsemi sredstvi.
Oglej si celoten članek

V Ukrajini so se pojavili pozivi k seksualnemu bojkotu ruskih moških. Skupina na Facebooku, ki se je poimenovala "Ne daj Rusom", Ukrajinke spodbuja, naj se proti sovražniku bojujejo z vsemi sredstvi in naj se zato odrečejo tudi spolnim odnosom z Rusi, poroča makedonska tiskovna agencija Mia.

Ena od organizatoric bojkota Katerine Venžik je za britanski časnik Independent dejala, da želijo s kampanjo opozoriti na ugrabitve, kršenje človekovih pravic in kaos, ki so jih Rusi povzročili na Krimu. "In da, Ukrajinke imamo raje Ukrajince," je dodala.

V Rusiji so kampanjo sprejeli s posmehovanjem, urednik ruske nacionalistične spletne strani Sputnik & Pogrom pa je sodelujoče v bojkotu celo označil za prostitutke, še piše Mia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.