Ula Furlan: Takoj, ko so sprostili ukrepe, si je privoščila divjo zabavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
In to zgoraj brez!
Oglej si celoten članek

Od prejšnjega ponedeljka lahko končno spet prosto prehajamo med občinami in se družimo v skupinah do deset ljudi. Tako kot večina, je to seveda takoj izkoristila tudi priljubljena igralka in voditeljica Ula Furlan Molk, ki si je s še tremi prijateljicami privoščila odbito pustno rajanje. Začele so ga v telovadnici, končale pa s fotografiranjem zgoraj brez. Opa!

Vmes so seveda nazdravljale, plesale in zganjale pustne vragolije v kostumih telovadk iz osemdesetih … Ula pa je sproščanje ukrepov izkoristila tudi za temeljito prenovo svojega podstrešnega stanovanja v Šiški, ki jo je začela že med karanteno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:10 23. Februar 2021.

    Ula furlan?Miša je pa njena mat?Pa koga zanimajo take bedaste ogjave.BEBAST RDEČI CAJTNG.BRUH

  • 09:37 23. Februar 2021.

    Ko za babšeto ni zanimanja.. pa rit in joške ter luliko začne kazat.. ista mt..

  • 07:22 23. Februar 2021.

    Vsa beda naše kvazi scene!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.