Ulala, če so petdeseta videti kot J.Lo, se jih veselimo!

Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez
Morate jo videti še od spredaj ...
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez je na filmskem festivalu v Torontu pokazala, da je še vedno kraljica rdečih preprog. V zlati obleki z dekoltejem do popka je ponovno dokazala, da so petdeseta lahko videti tudi hudo seksi. A  tace stran, saj je srečno zaročena, njen A-Rod pa jo spremlja na vsakem koraku, čeprav se je tik po letošnji zaroki šušljalo, da ji menda ni bil vedno zvest.

Petdesetletna igralka, pevka in producentka to jesen sicer blesti v filmu Prevarantke z Wall Streeta, v katerem pa ni le zaigrala, temveč je tudi ena izmed producentk. Za potrebe filma je Lopezova zapravila na tisoče evrov v striptiz klubih, da se je iz prve roke podučila o tem poslu in njegovih tegobah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:10 10. September 2019.

    Ene tko scufane zgeldajo šele pri šezdesetih... ta pa že pri pedestih...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.