Ulala, Katarina Kresal presenetila s toliko gole kože!

Foto: Facebook Katarina Kresal Foto: Anže Petkovšek Katarina Kresal Foto: Saša Despot Katarina Kresal na svetu LDS Foto: Nik Rovan Katarina Kresal Foto: mediaspeed Katarina Kresal
Katarine Kresal smo vajeni v precej zapetih modnih kombinacijah, kot se za njen poklic tudi spodobi, zato nas je s to fotografijo še toliko bolj presenetila.
Oglej si celoten članek

Katarina Kresal je ena redkih znanih Slovenk, ki ve, kako se obleči, da je privlačna, a hkrati nikoli ne prekorači meje dobrega okusa. Vajeni smo je v oblekah in kostimih, ki praviloma več zakrivajo kot razkrivajo, z izjemo njenih dolgih nog, ki jih vsake toliko časa rada pokaže.

Na letošnjem pravniškem plesu na Dunaju pa je nekdanja ministrica presenetila z veliko več gole kože, kot smo jo pri njej sicer vajeni. Vam je všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:54 14. April 2016.

    Obleka še naredi človeka, če nima vse v glavi pošlihtano!!!

  • 07:11 14. April 2016.

    Beda od človeka!

  • 06:59 14. April 2016.

    Obleka vedno ne naredi človeka,no.Če ga poznaš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.