Ule Furlan nihče ne snubi za delo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zgovorna voditeljica nam je povedala, da za enkrat še ni dobila ponudbe za delo na kateri od televizij pri nas.
Oglej si celoten članek

Ula Furlan se trenutno ukvarja z različnimi projekti, med drugim je pomagala tudi pri odnosih z javnostmi na Flow Festivalu. Kar pa se tiče njene televizijske kariere, pa zaenkrat pravi, da še sama ne ve, kaj in kako naprej.

"Za enkrat 'nobody called' (op. a. nihče še ni poklical)! Nikjer ponudbe, kakšne pogodbe. Zdi se mi, da mora zdaj RTV Slovenija prevetriti, kar je postavila na program, in se odločiti, kaj bodo naredili. Predvidevam, da glede na to, kako smo se razšli, ne bom prva na listi, ki jo bodo poklicali," je povedala za Žurnal24. Ob vprašanju, ali bi se odzvala na povabilo RTV Slovenija pa pravi: "Odvisno na kaj. S kom bi delala, kaj bi delala … Za dobro vsebino grem kamorkoli. Samo zato, da sem spet nazaj, pa ne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:40 29. Junij 2015.

    Prvič slišim.

  • 12:59 29. Junij 2015.

    JA GROZN JE TOLE, KO TI NI TREBA DELAT, A NE.....

  • iko
    12:26 29. Junij 2015.

    Edino mama je v njej videla nekaj več kot le lepe bele zobe in kobilji krohot. Na trgu naj proba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.