Ultimativni stilski nasveti: Tako vsak dan izgledati šik!

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
To so najboljši modni triki kraljice stila Olivie Palermo …
Oglej si celoten članek

Modna ikona, ki se na listi najbolje oblečenih drži že vrsto let, ima do potankosti izpiljen stil. Je kraljica kombiniranja visoko cenovne in ulične mode. Številni Zarini kosi so postali kultni, ker ji je prva oblekla ravno ona. To pa so njeni triki, kako izgledati modno, šik in v trendu …

Bela srajca nikoli ni iz mode. Z nekaj dodatki ali dobrim sodobnim kostimom je ultimativni osnovni kos v garderobni omari vsake ženske. 

Modni dodatki so vse. Najenostavnejšo kombinacijo lahko z dobrimi čevlji in torbico poneseš v višave. Olivia ta trik s pridom izkorišča. 

Ne boj se barv. Bodi hrabra, ko pride do barv. Olivia se jih ne boli, sploh v spomladanskih in poletnih mesecih.

Sončna očala vedno pri roki, ker so najboljši modni dodatek, ki obstaja in najhitrejši način, kako skriti podočnjake. Šik sončna očala naredijo čudež tudi pri povsem vsakdanji modni kombinaciji. 

"Statement" čevlji. Nenavadni, z nekaj tvista, vrtoglavo visoki, bleščeči, skratka posebni. Čevlji ženske navdušujejo že stoletja in z dobrim ter posebnim parom pač ne moreš zgrešiti.

Ko ne veš kaj bi, obleči črno belo. Večna rešitev za vsako priložnost. Črno bela nikoli ni iz mode. 

Ne pozabi na klasične kose. Dobre kavbojke so nepogrešljiv kos. Sploh v kombinaciji z majico!

Najdi dobre ulične kose. Olivia prisega na Mango in Zaro. Olivija tam kupuje trendi kose, ki niso vredni večje investicije.

Črni kostim je dolgočasen. Obleči se v barvnega, črtastega, naj te ne premami dolgočasna črnina.

"Statement" jakna. Poleg čevljev je ključen kos tudi dobro jakna, posebnega kroja. Z njo v hipu zaokrožiš videz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.