Uma se je odzvala na fotografijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Uma Thurman se je odzvala na govorice, da je bila pri lepotnem kirurgu.
Oglej si celoten članek

Uma Thurman je na premieri mini serije The Slap v New Yorku s svojim videzom šokirala prisotne. Lepotni kirurg Mark Norfolk je po ogledu njenih najnovejših fotografij prepričan, da se je igralka ulegla pod nož.

Kot je povedal, se je zdravnik zagotovo "igral“ z njenimi vekami. "Poleg tega je bila Uma na več zelo močnih kemičnih pilingih, privoščila pa si je tudi nekaj injekcij proti gubam, še zlasti na licih in okoli nosu. Preveč botoksa pa so uporabili na njenem čelu, zato so njene obrvi in veke videti zelo težke.“
 
Svoj videz je za TODAY sedaj pokomentirala tudi zvezdnica. "Očitno moj makeup nikomur ni bil všeč,“ je izjavila igralka, ki pa se na namigovanja, da si je privoščila "pomladitev“ ni direktno odzvala. "Ne vem … To počnem že leta in leta in ljudje govorijo lepe stvari, a tudi grde,“ je izjavila in dodala: "Kakor koli že … Vem, da sem videti nenavadno.“

Oglasil se je tudi njen vizažist Troy Suratt, ki je razložil svoj izbor ličil. "Eksperimentirala sva. Poudaril sem obrvi in ustnice, da bi dobil nek francoski videz. S senčenjem obrvi sem dosegel učinek liftinga. Oči  sem namazal s svetlikajočim se bež odtenkom. Izognila sva se maskari,“ je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.