Uma Thurman objavila video nesreče, ki jo je Tarantino poskušal prikriti

Foto: Profimedia
Uma Thurman zahtevala dvojnico, a je Quentin Tarantino ni poslušal.
Oglej si celoten članek

Uma Thurman je z režiserjem Quentinom Tarantinom leta 2003 v Mehiki snemala film Ubila bom Billa. Štiri dni pred koncem devetmesečnega snemanja pa se je zgodila nesreča, ki bi jo režiser lahko preprečil. 

Thurmanova je v intervjuju povedala, da jo je Tarantino prisilil, naj sede v predelanega volkswagna in se pelje po ozki cesti s hitrostjo 60 kilometrov na uro. Zvezdnica je zahtevala dvojnico oziroma kaskaderko, a ji Tarantino želje ni hotel izpolniti. Napaka. Igralka je med vožnjo nad vozilom izgubila oblast in trčila v drevo. "Volan je bil pri mojem trebuhu, noge pa ujete pod mano. Začutila sem bolečino in pomislila: 'Moj bog, nikoli več ne bo hodila,'" je povedala zvezdnica in dodala: "Ko sem z opornico za vrat, poškodovanimi kolenom, buško na glavi in pretresom možganov prišla iz bolnišnice, sem hotela videti avto. Bila sem zelo razburjena. S Quentinom sva se sprla, obtožila sem ga, da me je poskušal ubiti. Zaradi tega je bil jezen name.“

Režiser igralki ni hotel pokazati posnetka nesreče, kar je končalo njuno poslovno sodelovanje. Tarantino ji je sedaj, 15 let pozneje, le poslal posnetek in se ji opravičil. Dejal je, da dogodek močno obžaluje. Po opravičilu Uma ni več jezna na Tarantina, pozornost je sedaj usmerila k trem producentom filma, med katerimi je tudi Harvey Weinstein, ki ga je pred nekaj dnevi obtožila spolnega nadlegovanja. Zvezdnica pravi, da so "lagali in uničevali dokaze" o nesreči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:52 6. Februar 2018.

    Heh, babi je dal za vozt.. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.