Uma Thurman spet noseča?

Foto: Profimedia uma thurman Foto: Profimedia uma thurman Foto: Profimedia uma thurman
Je 45-letna Uma Thurman spet noseča ali se je le dobro najedla?
Oglej si celoten članek

Na canneskem filmskem festivalu mrgoli svetovnih zvezdnikov, med njimi je tudi Uma Thurman, o kateri se v zadnjih dneh zelo veliko govori. Šušlja se namreč, da 45-letnica in njen 13 let starejši partner, hotelir Andre Balazs, pričakujeta otroka. Govorice so se pojavile po tem, ko so jo paparaci fotografirali v zelo oprijeti obleki, pod katero se je lepo videl trebušček.

Uma ima sicer že tri otroke. Z igralcem Ethanom Hawkejem ima 16-letno hčer Mayo in 13-letnega sina Roana, 2-letna Luna pa je rezultat zveze z milijonarjem Arpadom Bussonom, s katerim je bila celo zaročena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:29 20. Maj 2015.

    Ma nankar ga srat: a sedaj se pa človk še dober "ugojit" ne sme..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.