Umazane spodnjice Elvisa Presleyja na dražbi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Oboževalci Elvisa Presleyja, pozor! Naslednji mesec bodo na dražbi ponudili njegove umazane spodnjice, ki jih je nosil pred 35 leti.
Oglej si celoten članek

Septembra bodo na dražbo poslali Elvisove spodnjice, za katere pričakujejo, da bodo iztržili vsaj 10 tisoč funtov (približno 12.500 evrov). Svetlo modre spodnjice, ki so precej umazane, je Kralj nosil pod belim pajacem, leta 1977, ko je umrl. Organizatorji dražbe, ki bo potekala v mestu Cheshire v Veliki Britaniji, pričakujejo veliko zanimanje za spodnjice, saj je letos 35. obletnica Elvisove smrti.

Na dražbi bodo ponudili še njegovo Biblijo, ki jo je imel od leta 1957, za katero bi radi iztržili 25 tisoč funtov (približno 31 tisoč evrov). Ponudili bodo tudi več domačih videov, med njimi tudi posnetek poroke s Priscillo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.