Umazani ples: Tega o legendarni baladi iz filma zagotovo niste vedeli

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Manj znano dejstvo o pesmi She’s Like the Wind, ki jo je zapel Patrick Swayze.
Oglej si celoten članek

Legendarni film Umazani ples se lahko pohvali tudi z več izjemnimi pesmimi. Album z glasbo iz filma je bil kar 19 tednov na vrhu glasbenih lestvic.

Na albumu je bila tudi pesem She’s Like the Wind, ki jo je zapel Patrick Swayze. Igralec jo je skupaj s Stacy Widelitz tudi napisal, in sicer leta 1984. Na lestvici Billboard Hot 100 je skladba pristala na 3. mestu.

Pesem pa verjetno ne bi bila tako uspešna, če ne bi bila v tako znanem filmu. She’s Like the Wind je bila napisala za film "Grandview, U.S.A.", v katerem bi bila posvečena liku, ki ga je igrala Jamie Lee Curtis. Čeprav je Swayze tudi v tem filmu igral, se je odločil delček skladbe zavrteti producentki in režiserju Umazanega plesa. Oba sta bila nad njo tako navdušena, da sta jo vključila v film. Boljše odločitve ne bi mogla sprejeti ...

Magazin Resnica za tem legendarnim prizorom je šokantna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.