Umazano s Pacinom

Foto: Žurnal24 Francoska igralka Eva Green, ki je zaslovela ob Bondu Danielu Craigu, bo tokrat
Arbitrage. Ljubezenski trikotnik Pacino-Sarandon-Green.
Oglej si celoten članek

Veliko platno. Igralci Al Pacino, Eva Green in Susan Sarandon bodo igrali v drami Arbitrage (Arbitraža), ki jo je napisal in jo bo najverjetneje tudi režiral Nicholas Jarecki. Snemati naj bi jo začeli v New Yorku v prvi polovici prihodnjega leta.

Strast med umazanimi posli
Pacino bo nastopil v vlogi finančnega magnata, ki se svojo trgovsko družbo trudi prodati veliki banki, preden bi na dan pricurljale vse možne goljufije in prevare, v katere je podjetje vpleteno.

Zgodbo poleg umazanih poslov poganja ljubezenski trikotnik, ki se je spletel med njim, njegovo ženo (Sarandonovo) ter njegovo mlado in lepo ljubico (Greenovo), sicer trgovko z umetninami. Povrhu ima Pacino seveda cel kup sovražnikov. 

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.