Umetno oplojena z deklico

Foto: Žurnal24 Cruz Romeo Brooklyn Beckham Victoria David
Victoria Beckham naj bi si na vse načine prizadevala, da bi dobila deklico. Vas zanima, kaj vse je bila pripravljena storiti?
Oglej si celoten članek

Zakonca Beckham sta pred kratkim oznanila, da pričakujeta četrtega otroka, z njima pa se veselijo tudi njuni trije sinovi, 11-letni Brooklyn, 8-letni Romeo in 5-letni Cruz. Čeprav Beckhamova vztrajno molčita o spolu otroka, ki se jima bo rodil poleti, pa ni skrivnost, da si obupno želita deklico, še posebej suhljata Victoria, ki ima menda moških v svoji hiši dovolj. 

"Imeti deklico bi bilo čudovito," je povedala Victoria, ki je večkrat poudarila, da si želi hčer, ki bi z njo nakupovala ličila, oblačila in podobno. Čeprav prijatelji zakoncev trdijo, da si ne želita izvedeti spola pred rojstvom otroka, pa mediji temu ne verjamejo. Menda je Victoria naredila vse, da bi se ji tokrat uresničila želja in bi dobila hčer.

Seksala tri dni pred ovulacijo
Victoria Beckham naj bi si pri oploditvi na vse načine prizadevala za deklico. Vas zanima, kaj vse je bila pripravljena storiti?
Med drugim naj bi Victoria, ki se že vrsto let prehranjuje le z zelenjavo in ribami, jedla hrano, bogato s kalijem. Menda na rojstvo deklice odločilno vpliva tudi kopanje pred spolnimi odnosi in seks pred ovulacijo. Slednjega je menda preizkusila tudi Victoria, ki verjame v mit, da bo ženska, ki seksa tri dni pred ovulacijo, zagotovo nosila deklico. To pa ni vse.

Izbrala spol otroka?

Mediji še poročajo, da Beckhamova zgoraj naštetemu nista stoodstotno verjela, zato sta poskusila tudi s posebnim postopkom genetične diagnoze zarodka PGD, ki ga strokovnjaki opravijo, preden zarodek vstavijo v maternico, starši pa lahko izbirajo med dečkom ali deklico. Bo torej Victoria končno dobila dedinjo svoje dragocene zbirke torbic in čevljev?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.