Umorili Douglasovo nekdanjo zaročenko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekdanjo zaročenko Michaela Douglasa so našli mrtvo na njenem domu v Aspnu.
Oglej si celoten članek

V Aspnu so na njenem domu našli umorjeno 57-letno Nancy Pfister. Zaradi njenega umor so že aretirali zakonca Styler, ki jima je Nancy oddajala svojo hišo v Aspnu, medtem ko si je privoščila daljše počitnice v Avstraliji. Na svojem profilu na Facebooku je januarja objavila, da se predčasno vrača domov, ker ljudje, ki jim daje v najem svojo hišo, zanjo ne skrbijo ter ne plačujejo najemnine in računov.

Pfisterjeva se je v svojih mlajših letih družila z Kennedyjevimi, Jackom Nicholsonom, Cher in bila nekaj časa celo zaročena z igralcem Michaelom Douglasom, poroča Radaronline.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.