Umorili Tyrinega režiserja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Režiserja resničnostnega šova Ameriški supermodel so umorili na njegovem domu v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

James Marcus Howe, ki je s Tyro Banks pri resničnostnem šovu Ameriški super model sodeloval od leta 2003, je bil ustreljen. Tragedija se je zgodila 25. novembra, ko sta v njegov dom vdrla dva moška. Med prerivanjem je eden od vsiljivcev Jamesa ustrelil v glavo. Doma sta bila tudi režiserjeva žena, ki so jo poškodovano odpeljali v bolnišnico, in njun šestletni sin, ki je ostal nepoškodovan.

Tragična novica je prišla v javnost šele sedaj, ker losangeleška policija prosi za pomoč vse, ki bi karkoli vedeli o storilcih. Storilca naj bi bila temnopolta moška, stara od 16 do 25 let. V šoku pa so tudi ustvarjalci resničnostnega šova s Tyro Banks na čelu, še posebno zato, ker med Jamesom in morilcem naj ne bi bilo nobene povezave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.