Umrl 24-letni hrvaški maneken

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V 25. letu je hrvaški maneken Patrik Stanić izgubil težko bitko z zahrbtno boleznijo.
Oglej si celoten članek

Patrik Stanić, hrvaški maneken, ki je živel in delal v Frankfurtu, je umrl zaradi težke bolezni, se katero se je boril že tri leta.

"Po bitki, dolgi tri leta in pol, nas je zapustil Patrik. Usoda in bolezen ne sprašujejo, kdo in kdaj...“ pravijo svojci in prijatelji mladega manekena, ki so ga pokopali na frankfurtskem pokopališču.

Lansko leto je Patrik na svoja socialna omrežja napisal: "Kako naj vam povem. Preteklih nekaj tednov je bilo zame najhujših v mojem življenju. To se nikoli ne more pozabiti, a ko se končno pokažejo rezultati in ko vidiš, da se stanje izboljšuje, se moram lepo zahvaliti svoji družini, ki mi je vedno stala ob strani. Rad vas imam. Skupaj gremo do konca!“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.