Umrl igralec iz serije Samo bedaki in konji

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanski igralec Roger Lloyd-Pack, poznan po vlogi Triggerja v seriji Samo bedaki in konji, je umrl v sredo ponoči, star 69 let.
Oglej si celoten članek

Igralec, ki je med drugim igral v seriji Vikarka iz Dibleyja ter nastopil v filmu Harry Potter in ognjeni kelih, je umrl zaradi raka na trebušni slinavki, je po pisanji britanskega BBC sporočil njegov agent.

Roger Lloyd-Pack, rojen leta 1944 v severnem Londonu, je bil vsestransko nadarjen, saj je igral tako v komedijah kot dramah. Študiral je na londonski Kraljevi akademiji dramskih umetnosti, na oder pa je prvič stopil v Northamptonu. V filmu je prvič nastopil leta 1968, ko je odigral manjšo vlogo v Magu, prepoznavnost pa mu je prinesla prav vloga Colina Balla - Triggerja, ki jo je dobil leta 1981.

Lloyd-Pack je imel do vloge sicer ambivalenten odnos; imenoval jo je za blagoslov in prekletstvo hkrati. "Zame kot igralca je neverjetno, da sem se znašel v seriji, ki je bila in je še danes uspešna. Nikamor pa ne morem, ne da bi vsi govorili o tem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.