Umrl igralec serije Princ z Bel Aira

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Umrl je igralec Sherman Hemsley. Dočakal je 74 let.
Oglej si celoten članek

Hemsley, ki je umrl na svojem domu v Teksasu, je zaslovel z legendarno serijo The Jeffersons. Razlog smrti za zdaj še ni znan.

Televizijski zvezdnik se je rodil v Filadelfiji. Predčasno je zapustil srednjo šolo in se vpisal v vojsko. Ko se je vrnil domov, se je zaposlil na pošti in obiskoval tečaje igranja. Čez nekaj časa se je preselil v New York in nastopil na Broadwayu. Igralčeva prva televizijska vloga je bila v seriji All in the Family, veliki preboj pa mu je uspel šele s serijo The Jeffersons, ki mu je prinesla nominaciji za emmyja in zlati globus. Večkrat je nastopil tudi v humoristični seriji Princ z Bel Aira.

Hemsley pa ni bil le igralec, ampak tudi pevec. Leta 1989 je izdal singel "Ain't That a Kick in the Head", 1992 pa je na prodajne police prišel še album Dance.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.