Umrl je Bill Paxton

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Umrl je igralec Bill Paxton. Dočakal je le 61 let.
Oglej si celoten članek

Paxton je umrl v soboto. Zanj so bili usodni zapleti, ki so nastali zaradi operacije na srcu. Njegovo smrt je potrdil predstavnik zvezdnikove družine. "S težkim srcem z vami delimo vest, da je zaradi zapletov, ki so nastali po operaciji, umrl Bill Paxton," je med drugim zapisal igralčev tiskovni predstavnik in še dodal, da so Billovo strast do umetnosti začutili vsi, ki so ga poznali, ter javnost prosil, naj v teh težkih časih spoštuje zasebnost družine.

Paxton je igral v številnih filmskih hitih, med drugim smo ga lahko videli v Terminatorju, Osmem potniku, Titaniku, Twisterju, Apollu 13 in Resničnih lažeh.

Igralec je za seboj pustil ženo in dva otroka.

Znani se od igralca poslavljajo po družbenih omrežjih. "Nenadna izguba dobrega prijatelja in enega najboljših igralcev v tem poslu me je popolnoma strla,“ je zapisal Rob Lowe, Elijah Wood pa pravi: "Kakšen čudovit, topel in prijazen človek. Žalosten sem, ker je Bill Paxton umrl.“ Oglasil se je tudi William Shatner in družini izrekel sožalje.

Foto: Profimedia Bill Paxton

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.