Umrl je Davor Janjić, znan iz filma Outsider

V 54. letu je umrl igralec Davor Janjić.
Oglej si celoten članek

Sinoči je v 54. letu starosti v Beogradu umrl bosanski igralec Davor Janjić. Informacijo so potrdili njegovi prijatelji, portal Radio Sarajevo pa piše, da se je igralec dalj časa boril z zdravstvenimi težavami. 

Janjić se je rodil 18. novembra 1969 v Tuzli. Bil je bosanski filmski in televizijski igralec, najbolj znan po vlogah v nekaterih odmevnih filmih ob koncu jugoslovanske kinematografije, med katerimi izstopa lik Martina Kujundžića v filmu Život sa stricem. Od leta 1991 do 1996 je živel v Londonu, od leta 1997 pa naj bi po poročanju portala Klix živel v Sloveniji. Janjića si bomo sicer zapomnili tudi po legendarni vlogi v filmu "Ovo malo duše" Ademirja Kenovića, v katerem je upodobil Nihada.

Od njega se je na družbenem omrežju poslovil tudi naš režiser Andrej Košak. "Zbogom Sead. Tvoj Andrej," je zapisal ob fotografiji Janjića, s katerim je Košak posnel film Outsider. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:44 29. November 2022.

    In spet manjka podatek zakaj je umrl. Zaradi bolezni ni zadovoljiv podatek.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.