Umrl je Devon Clifford

Foto: Žurnal24 Devon Clifford (drugi z desne) s skupino You Say Party! We Say Die!.
Zaradi možganske poškodbe je umrl bobnar skupine You Say Party! We Say Die! Devon Clifford.
Oglej si celoten članek

30-letni Clifford je v soboto na koncertu v Vancouvru izgubil zavest, pevka skupine Becky Ninkovic pa je prosila publiko, naj pokličejo reševalce. Čeprav so zdravniki prispeli v zelo kratkem času, pa je bilo za Clifforda prepozno. Umrl je v nedeljo zaradi hude možganske poškodbe.

Cliffordovi prijatelji so zapisali: "Z največjo žalostjo sporočamo, da je pred nekaj urami umrl naš prijatelj Devon Clifford. Svoje zadnje trenutke je preživel v bolnišnici v Vancouvru, kjer se je od njega poslovila družina. Vsi, ki smo ga poznali, ga bomo neizmerno pogrešali. Želimo si, da bi v teh trenutkih spoštovali zasebnost Devonove družine."

Skupina YSP!WSD! je bila v času tragičnega dogodka na turneji po Severni Ameriki, 26. aprila pa naj bi se odpravili še na turnejo po Evropi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.