Umrl je gospodar Kmetije

Foto: Žurnal24 Gospodar Marijan Podobnik je na sliki skrajno desno.
V teh dneh se bo začela tretja sezona resničnostne oddaje Kmetija. Ustvarjalce oddaje pa je pretresla novica o smrti gospodarja Marijana Podobnika.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala 24ur.com je umrl Marijan Podobnik, ki je že tretje leto zapored opravljal vlogo gospodarja. Marijan je bil osrednji lik resničnostne oddaje in je skupaj z voditeljico preizkušal sposobnosti tekmovalcev v vlogah dekel in hlapcev. Tedensko jim ji dodelil naloge in če so bile uspešno opravljene, jim je dodelil nagrade, ki so jim pomagale na poti k bolj udobnemu življenju. Marijan je bil s svojimi nasveti hkrati edina pomoč tekmovalcev, ki so se v novem okolju morali sicer znajti po svojih najboljših močeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.