Umrl je hollywoodski zvezdnik Powers Booth

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralec Powers Booth, ki ga poznamo po številnih filmih in TV nanizankah, je umrl. Vest je sporočila njegova agentka za stike z javnostmi.
Oglej si celoten članek

Igralec Powers Booth je umrl med spanjem na svojem domu v Los Angelesu. Natančen razlog smrti 68-letnega zvezdnika še ni znan.

Med drugim se igralca spomnimo po vlogah v TV nanizanki Agenti SHIELD, filmih Mesto greha, Maščevalci, Blaznost, Možje časti, Popolno preobrat, Letalo prekletih.

V Teksasu rojeni igralec je upodobil številne like, najraje pa je sprejemal vloge negativcev, saj se mu je to zdelo "bolj zabavno". Leta 1980 je prejel nagrado Emmy za vlogo v seriji Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones.

Foto: Profimedia Powers Booth

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.