Umrl je model Ambrose Olsen

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Imena Ambrose Olsen večina ne pozna, njegovo telo in obraz pa skoraj vsak. Supermodel Ambrose, ki je posnel ogromno kampanj za največja imena v svetu mode, je prejšnji teden umrl, star 24 let.
Oglej si celoten članek

Ambrose Olsen, ki je zaslovel s seksi reklamno kampanjo Armani Exchange, v kateri se je potil ob zapeljivi Alessandri Ambrósio, naj bi prejšnji teden v svojem stanovanju v New Yorku storil samomor.

In ravno zato, ker je Ambrose umrl na svojem domu, kjer ga več dni ni obiskal nihče, je novica o njegovi smrti v javnost prišla šele zdaj. Sodeč po govoricah, se je 24-letni Ambrose obesil, našel pa ga je njegov bližnji prijatelj.

Veliko ime
Čeprav njegovega imena večina ne pozna, bo v svetu mode ostal nepozaben. Bogato kariero manekena, ki jo je začel graditi leta 2002, so zaznamovale izjemno uspešne reklamne kampanje za blagovne znamke, kot so Armani, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Nautica, Dior Homme, Yves Saint Laurent in Louis Vuitton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.